Is je bedrijf uit zijn jasje gegroeid, en droom je van uitbreiding op de huidige locatie, of misschien zelfs van een nieuw pand?

Kenmerk van Utiliteit
Van opslaghallen - productiehallen tot bezoekerscentra
Soort markt
Bedrijfshal, kantoor en openbare gebouwen
Ervaring
Ervaring in diverse utiliteitswerken
Klanten
Zakelijke als projectontwikkelaars
Soort bouwwerk
Zowel nieuwbouw - aanbouw als verbouw
Toegevoegde waarde
Meedenken in mogelijkheden en kansen
Shape Blue

Utiliteitsbouw: nieuwbouw of verbouw

Driessen Bouw Asten bv geeft vorm aan je ambities. Van kantoren tot opslagruimtes, van onderwijslocaties tot recreatievoorzieningen, en van retail omgevingen tot horeca gelegenheden. Met ruim 90 jaar ervaring, zijn wij een deskundige partner in utiliteitsbouw.

Hoogwaardige utiliteitsbouw

Woningbouw en utiliteitsbouw komen in de basis op hetzelfde neer: waar je in een woning prettig wilt wonen, wil je in een bedrijfspand prettig werken. Een mooi en hoogwaardig gebouw is daarnaast essentieel voor de uitstraling en het functioneren van je bedrijf. Door ons te verplaatsen in jouw bedrijfsproces, komen we samen tot een indrukwekkend eindresultaat.

Je partner in utiliteitsbouw

We zijn zoveel meer dan een partij die een gebouw neerzet. We realiseren een toekomstbestendig middel waarin je jouw bedrijfsdoelen kunt realiseren. Tot in detail denken we met je mee, bieden we sturing en geven we advies. Ons bouwproces houden we graag eenvoudig. Dankzij onze korte lijnen zijn we flexibel en kunnen we snel inspelen op al je wensen in utiliteitsbouw.

Utiliteitsbouw: zorgeloos bouwen

Als partner in utiliteitsbouw, begrijpen we dat ons bouwtraject naast je reguliere bedrijfsproces plaatsvindt. Verbouwen we een bestaande omgeving, dan vinden we het belangrijk dat je bedrijfsactiviteiten ongehinderd door kunnen gaan. Doordat we het totale proces overzien, kunnen we efficiënt coördineren en spelen we effectief in op veranderingen. Zorgeloos bouwen noemen we dat; krachtig door eenvoud.

Neem contact met ons op

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring.