Je woning of bedrijfspand renoveren; ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Kenmerk van renoveren
Renoveren, verbouwen of restaureren
Ervaring
Ervaring in diverse renovatie projecten
Diversiteit
Van aanbouw tot grootschalige renovatie
Flexibiliteit
Flexibiliteit in manier van werken, regie of volledig aannemen
Soort markt
Woningen, bedrijfspanden of andere bouwkundige bouwwerken
Communicatie
Korte lijnen
Shape Blue

Je woning of bedrijfspand renoveren

Wil je je huidige woning of bedrijfspand laten renoveren, restaureren of verbouwen? Heb je een karakteristiek huis op het oog dat nog niet bewoonbaar is? Wil je meer ruimte creëren, je woning een andere uitstraling geven, of achterstallig onderhoud aanpakken? In wat voor staat je vastgoed ook verkeert, wij zorgen ervoor dat het er weer als nieuw uitziet.

Van renoveren tot compleet verbouwen

Van het vervangen van kozijnen tot het plaatsen van een dakkapel. En van het vernieuwen van je badkamer tot het plaatsen van een nieuwe keuken. Ook voor een complete verbouwing zijn wij je partner. We hebben zelfs ervaring in het renoveren van de meest bijzondere architectuur, zoals kastelen en oorlogskerkhoven. Dus vertel, wat kunnen we voor jou betekenen?

Renoveren, verbouwen en restaureren

We gaan met je om de tafel en presenteren een realistisch plan om tot een hoogwaardig eindresultaat te komen. Onze vakmensen renoveren, verbouwen of restaureren je woning of bedrijfspand geheel naar jouw wensen en naar de huidige normen en maatstaven. Daarin is niets ons te gek; we denken in mogelijkheden en komen met slimme oplossingen.

90 jaar ervaring in renoveren

Met 90 jaar ervaring in het bouwen, renoveren en restaureren van woningen en bedrijfspanden, kunnen wij je als de beste adviseren en begeleiden. Onze flexibele aanpak is krachtig door zijn eenvoud. We zorgen ervoor dat je van begin tot eind betrokken bent en inspraak hebt in het proces. We staan bekend om onze zorgvuldige afwerking en de verbluffende resultaten die we boeken. Ben jij er klaar voor om het aan den lijve te ondervinden?

Neem contact met ons op

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring.