Projectbouw voor de eindklant; Onze bouwprofessionals zetten alles in het werk om het thuisgevoel waarnaar je op zoek bent tot in detail te creëren. We worden gewaardeerd om onze vriendelijke aanpak, die krachtig is door zijn eenvoud. Door helder te communiceren houden we het bouwproces eenvoudig en begeleiden we je er feilloos doorheen.

Kenmerk van projectbouw
Meerdere woningen in één plan
Ervaring
Ervaring in diverse woningbouw projecten
Soort markt
Zowel woningbouw als appartementen
Klanten
Zowel particulieren als projectontwikkelaars
Communicatie
Korte lijnen
Toegevoegde waarde
Meedenken in efficiënte en financieel aantrekkelijke bouwwijze
Shape Blue

Betrouwbare partner in projectbouw

Als allround bouwbedrijf worden we naast particuliere woningbouw ook ingezet als bouwpartner in projectbouw. Hierbij gaat het om woningen en appartementen die worden gerealiseerd binnen een groter project, waarbij de architectuur op elkaar is afgestemd. Denk aan twee-onder-een-kap-woningen, rijtjeswoningen en appartementsgebouwen.

Projectbouw of seriematige nieuwbouw

Zowel eindklanten als projectontwikkelaars weten ons te vinden voor projectbouw of seriematige nieuwbouw. Met ruim 90 jaar ervaring, kunnen we je als de beste adviseren, en begeleiden we het project van het eerste gesprek tot en met de sleuteloverdracht. Onze vakmensen vertalen je wensen naar mogelijkheden, denken in oplossingen en nemen alleen genoegen met de hoogst haalbare kwaliteit in projectbouw.

Projectbouw voor de eindklant

Onze bouwprofessionals zetten alles in het werk om het thuisgevoel waarnaar je op zoek bent tot in detail te creëren. We worden gewaardeerd om onze vriendelijke aanpak, die krachtig is door zijn eenvoud. Door helder te communiceren houden we het bouwproces eenvoudig en begeleiden we je er feilloos doorheen.

Projectbouw voor projectontwikkelaars

Voor projectontwikkelaars zijn we de partner die meedenkt over een efficiënte en financieel aantrekkelijke bouwwijze; van eerste plan tot en met de oplevering. We overzien het totale proces, waardoor we efficiënt coördineren en effectief inspelen op veranderingen. Zo zorgen we ervoor dat je als ontwikkelaar totaal ontzorgd wordt op het gebied van projectbouw.

Neem contact met ons op

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring.