In de tijd dat de jaren ’30 bouwstijl verrees, legde de familie Driessen de basis voor het huidige Driessen Bouw Asten bv. De familie Bots het stokje over. Sinds januari 2019 zet Ruud van Deursen als directeur het bedrijf voort. Met de kennis en kunde die we hebben opgebouwd, realiseren we bijna een eeuw later jouw unieke droomwoning of pand.

Flexibele begeleiding
Krachtig door zijn eenvoud
Persoonlijke benadering
Zelf bepalen hoeveel invloed je uitoefent
Korte lijnen
Heldere communicatie
Pragmatisch & doelgericht
Gedurende het hele traject betrokken

Krachtig door eenvoud

Shape Green Shape Blue

We zijn een jong bouwbedrijf met ruim 90 jaar ervaring.

Ons bestaansrecht ontlenen we niet alleen aan onze vakmensen, maar vooral aan onze tevreden opdrachtgevers. Tijdens de bouw wordt de woning al je thuis, of in het geval van een bedrijfspand: je tweede thuis. Dat komt doordat je gedurende het hele traject betrokken bent. Wat je bijblijft is onze flexibele begeleiding die krachtig is door zijn eenvoud. We passen ons proces namelijk aan op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen hoeveel invloed je uitoefent. Daarbij houden we van heldere communicatie, volgens ons de sleutel tot een prettige samenwerking.

Bouwen zonder zorgen dus. Welkom thuis.

In de tijd dat de jaren ’30 bouwstijl verrees, legde de familie Driessen de basis voor het huidige Driessen Bouw Asten bv. Daarna nam de familie Bots het stokje over. Sinds 1 januari 2019 zet Ruud van Deursen als directeur het bedrijf voort. Met de kennis en kunde die we door de jaren heen hebben opgebouwd, realiseren we bijna een eeuw later jouw unieke droomwoning of bedrijfspand.

 

Neem contact met ons op

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring.