Thuis in vrijstaande woningbouw; We zijn een ambitieus bedrijf dat groots bouwt in de particuliere sector, met vrijstaande woningbouw als specialiteit. Kies je voor ons als bouwpartner, dan heeft jouw nieuwe thuis onze onverdeelde aandacht. Met ons team realiseren we voor jou een unieke woning, voor nu en voor de toekomst.

Kenmerk van woningbouw
Particuliere vrijstaande woningen
Ervaring
Woningen tussen de 400 en 3000m³
Architectuur
Ervaring in traditionele boerderij tot moderne villa's
Communicatie
Korte lijnen
DIversiteit
Ervaring in veel verschillende materialen
Werkwijze
Gestructureerd maar toch flexibel, proces wordt aangepast aan uw wens
Shape Blue

Thuis in vrijstaande woningbouw

We zijn een ambitieus bedrijf dat groots bouwt in de particuliere sector, met vrijstaande woningbouw als specialiteit. Kies je voor ons als bouwpartner, dan heeft jouw nieuwe thuis onze onverdeelde aandacht. Met ons team van 22 bevlogen vakmensen realiseren we voor jou een unieke woning, voor nu en voor de toekomst.

Unieke woningbouw op basis van ruim 90 jaar ervaring

Als specialist in woningbouw begrijpen we dat het realiseren van jouw levensproject veel meer is dan alleen een technische aangelegenheid. Door ons vanaf het eerste moment in je te verplaatsen, ontdekken we wat woongenot voor jou betekent, en begint het thuisgevoel nog voordat er ook maar één steen is gelegd.

Kwalitatief hoogwaardige woningbouw

Onze opdrachtgevers waarderen onze daadkrachtige en flexibele werkwijze. Wij vertalen je wensen naar mogelijkheden, denken in oplossingen en zetten alles in het werk om de hoogst haalbare kwaliteit in woningbouw te leveren. We overzien het totale proces, waardoor we efficiënt coördineren en effectief inspelen op veranderingen.

Woningbouw: een zorgeloos en eenvoudig bouwproces

Onze flexibele begeleiding is krachtig door zijn eenvoud. We vinden het belangrijk dat je gedurende het hele bouwavontuur betrokken blijft en inspraak houdt. Je bepaalt zelf in welke mate. Vind je het fijn om op de hoogte te worden gehouden? Of wil je liever volledig ontzorgd worden? We weten je op het juiste moment te vinden. Door helder te communiceren houden we het bouwproces eenvoudig en begeleiden we je er feilloos doorheen.

Neem contact met ons op

  • Door het contactformulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring.