Driessen Bouw Asten BV

Krachtig door eenvoud

Nieuwbouw bedrijfshal te Asten

Opdrachtgever:
Gebroeders van Eijk
www.gebroedersvaneijk.nl

Architect:
Architektenburo J. Benders

Directievoering:
Architektenburo J. Benders

Eind 2016 zijn wij gestart met de realisatie uitbreiding bedrijfspand gebroeders van Eijk,  gelegen aan ’t Hoogveld te Asten. Het project zal worden gebruikt voor op en overslag van goederen met een inpandig gelegen kantoor.

De uitbreiding van het bedrijfshal bestaat uit een oppervlakte van 2.300m² en het kantoor gelegen op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van 300m². Het pand staat ten opzichte van het huidige maaiveld 1,2 meter hoger en heeft daarom aan de achterzijde een hellingbaan om het pand met voertuigen te betreden. Aan zowel de zijkanten als achterkant worden in totaal 25 laaddocks gerealiseerd die allen in het werk worden gestort. De huidige achterkant van het bestaand pand zal worden gesloopt zodat hier een nieuwe brand scheidende wand kan worden gerealiseerd. De constructie van het kantoor en de bedrijfsruimte zijn gescheiden voor de brandcompartimentering. Driessen Bouw Asten bv zal het pand turn-key opleveren.